Cilj nam je osvojiti nepca, ali i srca naših gostiju. Naši gosti mogu uživati u raznim vrstama pizza, tjestenina, salata i roštilju.

Bogata tradicija

Brinemo o našim gostima

Pizze pripremamo na krušnoj peći, a posebnu pažnju posvećujemo tijestu koje radimo po istom receptu kao i prije 25 godina. Sva naša jela spremljena su u našoj kuhinji sa svježim namirnicama koje, kad god je moguće, nabavljamo od lokalnih proizvođača. Kvaliteta naše hrane ostavlja trajan dojam na naše goste, stoga nam se oni uvijek i vraćaju. Nije nam cilj da gostima nagradimo samo nepca, već da zadovoljimo sve osjete. Volimo krilaticu da je zadovoljan gost, najbolji gost.

Skrivena lokacija u centru grada

Locirana u samome centru grada, u sporednoj ulici koja vodi prema Povijesnom muzeju, Pizzeria Jupiter je mjesto gdje možete osjetiti pravi šarm rustikalnog ambijenta u spoju sa prirodom. Iako imamo dvije velike terase intimnost se osjeti u svakom kutku prostora. U ugodnoj i opuštenoj atmosferi osjeti se i dašak povijesti. Sama ideja za naziv “Jupiter” potakla je upravo zbog toga što se pizzerija nalazi na navodnom mjestu hrama rimskog boga Jupitera.

Pogledajte galeriju